КБ Публикум - Новости

Почитувани,

Со задоволство ве известуваме дека во периодот од 13 до 15 Септември 2023 година може да вложите без влезна провизија со еднократни уплати до милион денари во било кој фонд на КБ Публикум инвест.

Заштедете, искористете ја оваа уникатна можност и станете сопственик на удели во фондовите- Паричен, Обврзници, Балансиран, МБИ 10, Акции и Златен.

Вложете во еден од нив, во неколку или во сите фондови, направете го својот избор и креирајте го портфолиото кое ќе ви обезбеди подобра иднина.

Со овој потег КБ Публикум инвест и годинава се приклучува кон ”Инвеститорски ден” кој како иницијатива за кревање на финансиската писменост и култура на инвестирање се одржува секој 13-ти Септември, веќе четврта година по ред.

 

За повеќе информации околу фондовите јавете се на 02/ 320 44 90, пишете на info@kbpublikum.com.mk или преку директна порака на социјалните мрежи.

Сега е време за мудри одлуки! http://bit.ly/2XdmsHm