КБ Публикум - Новости

Оглас за вработување

Друштвото за управување со инвестициски фондови КБ Публикум инвест АД Скопје, поради понатамошен развој, има потреба од кандидат за следнатва работна позиција: ПРАВНИК. Огласот за вработување можете да го превземете на следниот линк.

КБ Публикум инвест АД Скопје